Новини

Йдуть на рекорд: на Буковині за тиждень прикордонники затримали 40 ухилянтів

За тиждень на Буковині прикордонники затримали понад 40 ухилянтів, що намагалися у незаконний спосіб потрапити до Молдови та Румунії.

Про це повідомляж Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, днями прикордонним нарядом відділу “Кельменці” виявлено та затримано на одному з контрольних постів Дністровського району 5-х чоловіків. Група молодих людей серед ночі прямувала до українсько-молдовського кордону на легковому автомобілі. Під час співбесіди з охоронцями кордону правопорушники переконували, що їдуть купувати автомобіль, але згодом зізнались про намір незаконно потрапити до Молдови в обхід пунктів пропуску. Затриманими виявилися мешканці Рівненської області віком від 19 до 24 років.

Поряд з цим, на ділянках відділів “Селятин”, “Фальків”, “Порубне”, “Герца” і “Мамалига” припинено 23 спроби перетину кордону та затримано ще 36 осіб з-поміж мешканців Харківської, Донецької, Черкаської, Миколаївської, Дніпропетровської, Одеської й Вінницької областей, що в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії та Молдови.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.