Новини

Збільшувати чи ні: що варто знати про контурну пластику губів*

Соковиті зволожені губи завжди акцентують на собі увагу та притягують погляди. Раніше жінки наважувались на хірургічні втручання заради збільшення об‘єму губ силіконовими імплантатами, але зараз все стало більш доступно, безпечно, комфортно та безболісно. Лікарі-косметологи коригують розміри та форму спеціальними філерами. Гелеподібні препарати заповнюють підшкірні пустоти губ, дають можливість прибрати асиметрію, зволожити та покращити стан шкіри. Контурна пластика чудово справляється як з естетичними показаннями до процедури, так і з медичними.

Який найпопулярніший препарат для контурної пластики губ?

Спеціалісти зазначають, що для проведення контурної пластики губ та обличчя загалом найчастіше використовують філери на основі стабілізованої гіалуронової кислоти. ГК є природним компонентом організму, тому введення ідентичної за складом синтезованої речовини не викликає алергічних реакцій, вона швидко адаптується до підшкірних структур губ. Більше про дію та ефективність гіалуронового філера можна дізнатися за посиланням https://laserone.com.ua/uk/contouring_the_lips/. Якщо ви вагаєтеся щодо безпечності ін‘єкцій та комфортності препарату для зони губ, то можна починати з заповнення невеликих зон та об‘ємів.

Як проводиться збільшення і чи болісний процес?

Процес корекції розміру та форми губ починається зі знеболення (за потребою). Лікар-косметолог наносить анестетичний крем, що забезпечує комфортність проведення процедури та мінімізує больові відчуття. Деякі пацієнтки обходяться зовсім без нього. Спеціаліст починає ін‘єкційно вводити гіалуронову кислоту на різну глибину, не виходячи за контури визначеної зони. Після завершення маніпуляцій лікар проводить масаж скоригованої ділянки для рівномірного розподілення філера. Об‘єм препарату залежить від індивідуальних особливостей анатомії губ та запитів до бажаного кінцевого результату. До того ж процедура має зворотний ефект і при необхідності пацієнт завжди може розчинити гіалуронову кислоту в губах і повернутися до звичної форми. Ця особливість філера забезпечує унікальність та універсальність контурної пластики.

На скільки вистачить результату?

Оцінити кінцевий результат після збільшення губ можна буде за 10–14 днів після контурної пластики. Соковиті зволожені гіалуроновою кислотою губи тримаються від 6 до 12 місяців в залежності від введеного об‘єму препарату та кількості процедур. Додаткові рекомендації лікаря-косметолога в період відновлення форми губ допоможуть стабілізувати результат та уникнути будь-яких ускладнень у вигляді мігрування препарату до інших зон обличчя.

Контурна пластика губ не має довічного результату, тому можна сміливо експериментувати з зовнішністю та проводити ін‘єкційні втручання.
Бути різною, але зберегти свою індивідуальність — головна мета роботи сучасних лікарів-косметологів, тому вагатися немає причин!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.