Новини

Випустили 5 тисяч ракет: Ізраїль зазнав масованої атаки

Сьогодні Ізраїль зазнав масованої ракетної атаки з боку сектору Газа. За перші 20 хвилин операції із сектора Газа по Ізраїлю було випущено 5 000 ракет. Піхота супротивника залетіла на територію Ізраїлю на парапланах та пікапах. Також пишуть від узятих у полон солдатів армії Ізраїлю.

Про це пише Timesofisrael, передає УНН

Під удар потрапили південь та центр країни, включаючи Тель-Авів. Унаслідок ракетних обстрілів на півдні Ізраїлю загинула жінка 60 років, ще 15 людей отримали поранення сьогодні вранці. Із території сектора гази прорвалися терористи, на вулицях тривають вуличні бої.

Військовий командувач терористів ХАМАС опублікував заяву, в якій назвав ранкові атаки та проникнення “днем великої революції”.
Він закликає ізраїльських арабів взяти до рук зброю та заохочує арабів на кордонах Ізраїлю приєднатися до нападу. Збройне крило ХАМАС оголосило про початок операції під назвою “Повінь Аль-Акса” проти Ізраїлю.

Влада просить громадян не залишати укриттів та безпечних місць, для постраждалих від бомбардувань розгорнуті тимчасові притулки.

Армія оборони Ізраїлю після обстрілів із Гази оголосила про стан “готовності до війни”. Міністр оборони Ізраїлю заявив про широкий призов резервістів. Кількість призваних резервістів залежатиме від потреб військових.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.