Новини

Смертельна ДТП на Буковині: водій лісовоза перекинувся у к’ювет, на нього впали дерев’яні колоди

Учора, 29 березня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Іспас Вижницького району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У результаті виїзду за межі проїжджної частини дороги в к’ювет та подальшого перекидання вантажного автомобіля “КРАЗ” з лісодеревиною, травми не сумісні з життям отримав 35-річний житель Берегомета.

Для встановлення всіх причин та обставин події на місці пригоди працювали співробітники Вижницького районного відділу поліції.

Попередньо, поліцейські встановили, що ввечері 29 березня в селі Іспас, 35-річний водій вантажівки “КРАЗ” з причепом навантаженого лісодеревиною, не впорався з керуванням та допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги в к’ювет із подальшим перекиданням транспортного засобу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Ймовірно, водій лісовоза не впорався з керуванням та зʼїхав з дороги, внаслідок чого з напівпричепа випали деревʼяні колоди, одна з яких впала на водія, повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Для надання допомоги на місце події прибули рятувальники 4 державної пожежно-рятувальної частини, які спільно з місцевими органами влади вивільнили тіло людини, після чого передали медикам.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.