Новини

Костюми Norfin — найкращій вибір для шанувальників відпочинку на природі*

Norfin спеціалізується на одязі для полювання, риболовлі та подорожей на природу. На думку експертів, костюми компанії дозволяють не тільки займатися екстремальними видами спорту, але й виконувати важку роботу не відчуваючи дискомфорту. Вони розроблені для експлуатації навіть при різких перепадах температур. При пошитті одягу використовуються мембранні вологостійкі матеріали, тому він не промокає навіть при сильних опадах. Крій виробів детально продумано, це допомагає вільно рухатися і дозволяє багато ходити.

Переваги та специфіка костюмів Norfin

Легкі та універсальні костюми Norfin для активних мисливців та любителів природи завжди користуються попитом у відвідувачів магазину norfin.com.ua. Поверхня тканини виробу відштовхує воду, бруд і швидко сохне. Куртка має вентиляцію під пахвами та дихаючий підкладковий матеріал. Напівкомбінезон скроєний з піднятою талією ззаду та має еластичний варіант стягування.

Більшість моделей забезпечені внутрішньою курткою, яку можна швидко зняти в разі потреби. Тим, хто збирається придбати костюм для риболовлі, слід пам’ятати, що виробник завжди вказує максимальну температуру експлуатації одягу. Вона вираховується виходячи з оптимальних показників вологості, сили вітру та інших факторів. У зв’язку з цим екіпіровку краще купувати з запасом. Для тих, хто збирається на природу при t – 20 °C, краще купувати одяг з допустимою t – 25 °C.

В асортименті бренда Norfin є одяг різноманітних кольорів, від звичних сірих і чорних до більш яскравих виробів. Верх і низ виробу може бути однотонним, або прикрашеним контрастними вставками, принтами, написами. Шви проклеєні, що запобігають потраплянню вологи. Є комплекти двостороннього типу: одна із сторін виконана в камуфльованих кольорах, а друга – одному кольорі і підходить для повсякденного носіння.

На norfin.com.ua можна підібрати вироби для людей будь-якого зросту і будь-якої комплекції. Деякі костюми Norfin доповнені світловідбиваючими елементами, які поліпшують видимість рибалки або мисливця при несприятливих умовах. На куртках в області талії є фіксатори, які допомагають стягувати вироби.

Костюм Norfin — це перший рівень захисту між вами та зовнішніми факторами

Зовнішній шар діє як захисна оболонка, яка захищає мандрівника від суворих погодних умов та шкідливих факторів навколишнього середовища, гілок та шипів. Товщина зовнішнього прошарку залежить від температури: товсті — краще для більш холодних температур, а легкі — краще для більш м’яких умов.

Деякі матеріали мають водонепроникні та дихальні мембрани, які забезпечують чудовий захист від погодних умов та вентиляцію. Дихаючий зовнішній шар допомагає керувати вологою та покращує комфорт, а здатність пропускати повітря стає ще важливішою у м’яких умовах або при фізичній активності.

Костюм є першим предметом одягу, який можуть побачити тварини, якщо ви вирушили на полювання, тому вибір правильного камуфляжу дуже важливий. Продукція для мисливців виконана в пастельній кольоровій гамі, що дозволяє залишатися непоміченим.

Правила вибору надійної екіпіровки

Від правильного вибору костюма, який повністю відповідає сезону, умовам ландшафтута приватним вимогам людини, залежить комфорт, свобода переміщення, а значить — успіх всього міроприємства. Крім очевидних моментів, таких як розмір екіпіровки і відповідність кліматичним умовам, є нюанси, які часом вислизають від уваги. Однак при виборі костюма Norfin слід оцінити і дрібниці:
кількість кишень в які можна покласти снасті, документи та інші атрибути рибалки або мисливця;

оцініть шумові властивості матеріалу. Верх — мембранна тканина. Це найкращий варіант, так як в такому костюмі не буде ні жарко, ні холодно. Мембранна тканина складається з двох і навіть більше шарів.

теплий капюшон, високий комір із застібкою, манжети на липучка;

якість фурнітури – матеріал її виготовлення і надійність. Блискавки повинні бути з великими бігунками, за них зручно братися навіть в рукавичках;

наявність стягуючих елементів для регуляції курки;

проклейка швів;

підкладка — синтетика не так комфортна, хоча і має ряд позитивних якостей, бавовна приємна, але швидко зношується. Кращим варіантом залишається фліс – комбінація комфортності і збереження тепла.

Ціни на костюми Norfin доступні для широкого кола покупців і можуть варіювати в залежності від характеру кожної моделі. Комплекти зручні в носінні, так як пошиті з сучасних фактурних тканин. Вся продукція має сертифікати, які підтверджують її високу якість і безпеку. Інтернет-крамниця norfin.com.ua бере на себе відповідальність вдягти вас з голови до п’ят і зробити це бездоганно.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.