Новини

Розмитнення авто в Україні. Чи повернуть пільги на розмитнення?*

Які авто у 2023 році розмитнювати стане дешевше?

У 2023 році для авто з США розглядається можливість безкоштовного розмитнення для певних категорій населення. Наразі розглядаються законопроекти, після прийняття яких, можна буде митнити авто дешевше або зовсім безкоштовно.

В першу чергу пільги мають надаватися військовим та учасникам бойових дій. Також людям,чиї авто постраждали внаслідок військових дій.
Додатково, в разі прийняття законопроекту розмитнення через Дію, українці зможуть самостійно митнити свої авто і при цьому платити за митні збори ще дешевше.

Особливо вигідними стануть гібридні та малолітражні авто. Варто нагадати, що зараз можна ввозити без сплати ПДВ та оплати ввізного мита всі електромобілі.

Окрім можливих пільг по розмитненню, зараз дуже оперативна доставка. Відправка відбувається з 5 портів США : Нью-Джерсі, Саванна, Хьюстон, Флоріда, Каліфорнія.

За рахунок швидкої консолідації, тобто загрузки авто з США в контейнер та подальшої відправки в країни Європи. Авто за 4-6 тижнів доставляється з США в Литву, далі декілька днів ще відводится на вигрузку авто з контейнера. Після цього авто вантажиться на автовоз та доставляється в Україну. Авто проходить повну процедуру розмитнення у Львові та потім доставляється на сто чи власнику. Доставка з Литви, розмитнення та евакуатор по Україні займають орієнтовно тиждень часу. Якщо бажаєте підібрати авто з США – https://americanavto.com/ скористайтесь каталогом авто з цінами “під ключ”.

З США можна по хорошій ціні купити авто з мінімальними пошкодженнями, ремонт займе до тижня при цьому. Отже, купівля авто з США це доволі швидка та легка процедура, оскільки в Україні на вторинному ринку можна обирати 1-3 місяці авто, постійно їх перевіряти, витрачати свій час та кошти.

У разі прийняття законопроектів про пільгове чи безкоштовне розмитнення, то авто з США можна буде купити в бюджет під ключ до 6000дол.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.