Новини

Мені досі важко, – Алла Мазур зізналась про смерть матері

У четвер, 16 вересня, Алла Мазур святкує 56-річчя. У день народження вона зробила несподіване зізнання – два місяці тому померла її мама.

Розповідаючи про втрату, журналістка ледь стримувала сльози, повідомляє 24 канал.

У святковому інтерв’ю Алла Мазур щемливо зізналась, що це її перший день народження без мами Марії. Жінка пішла з життя ще в липні, однак її смерть зірка переживала так болісно, що впродовж двох місяців приховувала втрату.

Мама моя пішла на небо два місяці тому, і мені досі важко про це говорити. Я не писала нічого в соцмережах, не говорила про це публічно. Можливо тому, що досі не можу впустити думку, що її більше немає,
– зі сльозами на очах поділилась Алла Мазур.

Тележурналістка розповідає – вони з мамою були настільки близькі, що вона досі розмовляє і радиться з нею.

“Мені весь час здається, що десь поїхала в санаторій, скоро повернеться. Я відчуваю її присутність, я з нею розмовляю, раджуся, намагаюся, щоб у нашій родині все було добре, тому що вона завжди переживала за всіх нас”, – додала Алла Мазур.

У день народження знаменитість публічно подякувала покійній мамі Марії за життя та все, що вона в неї вклала. У студію ранкового шоу Алла Мазур принесла архівні сімейні фото, на яких вперше показала батьків і брата Олександра.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.