Новини

Чоловіки назвали 10 найсексуальніших частин жіночого тіла

Психологи переконують, що чоловіки сприймають жінок, так би мовити, цілком – без розбору на “складові”, що не зосереджуються на якійсь одній принаді.

Між тим, чоловіки самі відповіли на запитання, які частини жіночого тіла їх особливо приваблюють.

На першому місці рот. При чому не важливо, закритий він чи відкритий, облизуєте ви нижню губу, чи відкушує шматок десерту. Якщо вважати очі “дзеркалами душі”, то рот може вважатися “службовим входом” для серця.

На другому місці сідниці. Далі йдуть груди. На думку чоловіків форма і розмір не мають значення, головне, щоб в руці вміщувалася.

На четвертому місці бедра. Дві спокусливі кісточки, які розходяться, немов буква V або … стрілка, що вказує на шлях до головного задоволення.

Потім йдуть ключиці. За словами чоловіків, їх приємно цілувати по дорозі від губ до грудей.

На шостому місці живіт. М’який, трохи опуклий. Далі йде вагіна. Ось це сюрприз – вона тільки на 7-му місці. Напевно, причина в тому, що визначивши вагіну лідером, це виглядало б банально і дуже прямолінійно.

На восьме місце чоловіки поставили підколінки. Чоловіки кажуть, що там дуже м’якеньке і чутливе місце, а ще їхній вид збуджує. Особливо, якщо жінка в спідниці до коліна трохи схиляється вперед.

Передостанніми у рейтингу йдеть щиколотки і ступні. А замикають десятку мочки вух.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.