Новини

Забезпечили одягом, продуктами та технікою. Поліцейські Буковини передали чергову допомогу на Харківщину для багатодітної сім’ї

Поліцейські Буковини спільно з благодійниками ГО “Справа Кольпінга в Україні” передали чергову допомогу до Харківської області для багатодітної сім’ї, яку взяли під опіку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає molbuk.ua

Багатодітна сім’я у період бойових дій переїхала з Донеччини та наразі проживає на Харківщині. Правоохоронці з меценатами забезпечили членів сім’ї одягом, продуктами харчування, побутовою хімією, підручниками та технікою.

“Про складну ситуацію у родині із Донеччини ми дізналися у листопаді минулого року від наших колег поліцейських. Через обстріли під час повномасштабної війни рф проти України багатодітна сім’я змушена була переїхати у Харківську область. Відтоді, ми, поліцейські та благодійники, взяли цю родину під опіку.

Попереднього разу ми привезли їм гуманітарну допомогу і дізналися про потреби, які є нагальними для діток і батька. Відповідаючи на запити членів сім’ї, ми спільно з меценатами належно підготувалися, оперативно все знайшли, закупили та передали родині на Харківщину усе необхідне через волонтерів і колег”, – каже начальник УГІ ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк.

Діти були задоволені подарунками та подякували за надану допомогу буковинським поліцейським і благодійникам, які зі свого боку пообіцяли зустрітися із цією родиною знову.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.