Новини

Мовчить про війну: стало відомо, куди зникла “Міс Україна Всесвіт” Інна Цимбалюк, яка родом з Чернівців

Модель Інна Цимбалюк, яка брала участь у конкурсі “Міс Україна Всесвіт”, була доволі популярною. Втім, нині вона вже давно не з’являється у рідних Чернівцях.

Блогер Слава Дьомін розповів, куди ж зникла модель. Як виявилося, вона вийшла заміж за російського олігарха. Цимбалюк мовчить про війну та лише один раз пригадала про Україну за увесь цей час, пише УНІАН.

“Понад 10 років модель одружена з російським олігархом, з яким її познайомив пропутінський співак Олександр Буйнов. У минулому Цимбалюк говорила, що її чоловік – особа не публічна, але впливова у бізнес-колах, та й вік його також вона не розсекречувала. Утім усе таємне стає явним. Отож, обранцем Інни є бізнесмен Ігор Пестриков, на якого періодично заводять справи за збройні сутички. Він набагато старший за українку”, – повідомив Дьомін у своєму блозі на YouTube.

За словами блогера, раніше Цимбалюк жила на три країни. Вона їздила в Україну, іноді бувала у Франції та навідувалася до РФ. Втім, як повідомив Дьомін, потім модель забула про батьківщину.

“У 2015 році з’явилися інформація, що у пари народилася донька в Москві. Ну і, здавалося б, гарна історія кохання. Але є один нюанс. Інна Цимбалюк забула, напевно, звідки родом. Кілька років поспіль вона не приїздила на батьківщину, а від 24 лютого 2022 року лише раз згадала про Україну і написала українською, що молиться за рідну державу. Утім, усі наступні дописи були російською і явно не про підтримку України”, – додав Дьомін.

Нині сторінка моделі в Instagram не відображається для українців. Профілі людей, які виступили за війну, або просто перейшли на бік ворога, в Україні заблоковано.

Нині моделі 37 років. Цимбалюк народилася у Чернівцях. У 2006 році вона завоювала титул “Міс Україна Всесвіт”, після чого відправилася до США на конкурс “Міс Всесвіт”. Модель увійшла до 20-ки фіналісток. У 2008 році вона почала кар’єру на телебаченні. Вона працювала ведучою шоу та програм про погоду.

На телебаченні Цимбалюк працювала до 2013 року. Після цього модель почала “зникати” з інфопростору. Згодом вона вийшла заміж за росіянина. Цимбалюк не спростовувала інформацію про весілля, проте говорила, що не хоче говорити про особисте на камеру.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.