Новини

Можливий дощ, зате потепліє: погода на Буковині 14 червня

В Україні завтра, 14 червня, хмарно з проясненнями. У західних, Вінницькій, Одеській областях та у південно-східній частині короткочасні дощі, вдень подекуди з грозами; на решті території без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише molbuk.ua

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18°; вдень в Україні 19-24°; на високогір’ї Карпат вночі 3-8°, вдень 11-16°.

На Буковині також пройдуть дощі, але температура повітря порівняно з попередніми днями дещо підвищиться – до +20 +22 градусів.

За даними сайту Sinoptik, у Чернівцях 14 червня очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів. Температура повітря – до +22 градусів.

Середа поверне нас у літню погоду, прогнозує синоптикиня Наталка Діденко.

“Після короткочасного, хоча й майже осіннього похолодання, знову в Україні відновлюються високі градуси. Завтра, 14-го червня, максимальна температура повітря становитиме +20+27 градусів.

Надалі по тижню буде ще тепліше, хіба що в західних областях повітря очікується свіжішим, особливо в Карпатах.

У середу короткочасні грозові дощі обіцяють бути на заході України, на Вінниччині, місцями у південній частині, а також вдень є ймовірність дощу на Луганщині та південних районах Дніпропетровщини.

На решті території України – без істотних опадів.

У Києві 14-го червня ще +22+24 градуси, а вже у четвер +24+26 градусів. Дощу завтра якогось серйозного в столиці – навряд, може ще хмари хіба залишаться.

Перспектива подальша – підвищення температури повітря”, – обнадіює Н. Діденко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.