Новини

Горів сарай та суха трава: рятувальники з Чернівців розповіли про пожежі за добу

Вчора, 3 січня, в селі Браїлівка Кельменецької територіальної громади Дністровського району сталася пожежа в господарській будівлі. Загорання помітили власники та викликали рятувальників.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Вогнеборці 10 пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежний підрозділ села Росошани прибули на місце події та ліквідували пожежу на площі 35 кв. м.

Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Того ж дня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території в селі Іспас Вижницької територіальної громади Вижницького району.

Пожежа поширилась на площу 2 га. Існувала загроза перекидання вогню на приватні домогосподарства.

Вогнеборці 4 державної пожежно-рятувальної частини та місцевого пожежного підрозділу села Іспас ліквідували пожежу та запобігли подальшому поширенню полум’я.

Причина пожежі встановлюється.

Ще одна пожежа на відкритій території виникла в місті Вашківці Вашківецької територіальної громади Вижницького району та була ліквідована пожежно-рятувальними підрозділами.

Крім того, в селі Брусниця Брусницької територіальної громади Вижницького району трапилась пожежа в літній кухні. Оскільки площа пожежі була незначною її ліквідували до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.