Новини

“Не хотів, щоби наша країна стояла на колінах”: на Буковині попрощалися із військовим Олексієм Костюком – фото

У Новодністровську попрощалися із відважним захисником Олексієм Костюком.

Про це повідомляє Новодністровське радіо

Немає жодних слів, щоб полегшити гіркоту втрати найріднішої людини… 1 червня громада міста енергетиків вкотре прощалася із вірним сином України солдатом, стрільцем Олексієм Сергійовичем Костюком, який загинув 23.05.2023 р. у Бахмуті Донецької обл. під час артилерійського та мінометного обстрілу приватного сектору.

“Саме завдяки йому та усім, хто взяв до рук зброю, тут над нами мирне небо. Ціною власного здоров’я і життя вони не пускають ворога на нашу землю. Ми маємо пам’ятати, що наші Захисники вмирають не за нас, а замість нас. І ми – у вічному боргу перед Олексієм, перед його родиною. – зазначила у своєму зверненні на площі перед Управлінням міський голова Наталя Цимбалюк.

– Ми дякуємо Олексію за його подвиг. Пам’ять про нього буде вічною. Я від себе особисто і від імені громади висловлюю глибокі співчуття рідним та побратимам. Ми розділяємо ваш біль і вашу втрату, це і наша втрата. Олексій добровільно та свідомо став на захист Батьківщини у лавах нашої ТРО, розуміючи на які ризики він іде. Він як справжній чоловік хотів, щоб наша країна не стояла на колінах… Хай Бог дає рідним сили і терпіння пережити цю непоправну втрату”.

Легких хмарин тобі, воїне! Одвічна дяка за подвиг та захист рідної землі!

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.