Новини

Зрадниця Ані Лорак у День захисту дітей закликала донатити в російський фонд

Ані Лорак, яка зрадила Україну, вкотре осоромилася. У День захисту дітей вона цинічно закликала донатити в російський фонд. У першу ніч літа країна-агресор Росія вдарила по Києву балістичними й крилатими ракетами Іскандер.

Унаслідок удару балістичними та крилатими ракетами РФ у Києві загинуло троє людей. Дитина і дві жінки не змогли потрапити в закрите укриття.

Лицемірна Лорак, яка просуває наративи роспропаганди, оголосила збір коштів до російського фонду Счастливое детство на підтримку дітей з тимчасово окупованих Росією територій України. На сайті фонду українських дітей називають “російськими”. До публікації в Instagram Лорак залишила посилання на фонд. Залишати коментарі користувачі в Україні не можуть.

Мабуть, Лорак вирішила підіграти російській пропаганді, оскільки її концерти у РФ скасовують. Нагадаємо, Катя Осадча посміялася над фото дрона, на якому можна побачити ім’я Ані Лорак, яка зрадила Україну. Телеведуча зізналася, що фото її насмішило, проте також закликала серйозно ставитися до інформаційної війни.

Раніше Алан Бадоєв висловився про Анну Асті, Ані Лорак, які зрадили Україну, та інших артистів, що залишилися у Росії.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.