Новини

Переваги ЛЕД люстр*

Основним фактором популярності світлодіодного освітлення стали об’єктивні переваги ЛЕД люстр. Їх перелік досить широкий. Енергоефективність, безпека, довговічність, яскравість, комфорт, сучасність – лише частина із плюсів, якими характеризується це освітлення. Давайте розберемось, яка люстра краща – ЛЕД чи звичайна?

Особливості світлодіодних люстр

Сучасні люстри вражають різноманіттям. На ринку вони представлені у найширшому асортименті – великі і маленькі, у класичному та сучасному стилі, із накладним типом кріплення та прихованим, які буквально врізаються у стелю. Серед усього різноманіття вирізняються світлодіодні моделі. Це новинки, які з’явились на ринку лише 15-20 років тому, але вже встигли завоювати популярність.

Джерело світла у таких пристроях – світлодіоди, які підключені до схеми живлення, які перетворюють енергію центральних електромереж на струм низькою напруги. Такий перетворювач обумовлює той факт, що лампи споживають менше електрики, при цьому забезпечують високу яскравість та значне розсіювання світла. Світлодіодні люстри використовується в якості основного чи додаткового освітлення приміщень. Часто освітлювальні ЛЕД-пристрої оснащуються регулятори яскравості, у такому випадку ви можете використовувати їх як джерело основного та додаткового світла одночасно. Коли потрібно попрацювати, приготувати їсти чи зустріти друзів, ви можете увімкнути люстру на максимальну яскравість. А під час перегляду телевізора притушити його, для максимального комфорту та відпочинку своїх очей.

Тепловіддача світлодіодних світильників досягає 150 Лм/Вт, тобто набагато вища, аніж у звичайних світильників. При цьому вони споживають у 5-10 разів менше електрики, аніж лампи розжарювання.

Основні переваги світлодіодного освітлення

Популярність світлодіодних ламп обумовлена об’єктивними факторами. Вони дійсно краще звичайних ламп розжарювання одразу по кільком критеріям. Ключові переваги світлодіодних люстр включають:
енергоефективність. Це означає, що при високій яскравості потужність та споживання електрики таких пристроїв менша. Вони не перевантажують електромережі і дозволяють суттєво зекономити на електроплатежах. А при відключеннях світла навіть можна підключати прибори до повербанків чи портативних зарядних станцій, витрати будуть майже на рівні зарядного для смартфону;

надійність. Особливість світлодіодного освітлення – лампи не нагріваються, а тому забезпечується надійність та довговічність самого пристрою. Термін служби таких люстр набагато більший, аніж у звичайних світильників. Він може сягати 100 тисяч годин безперервної роботи;

можливість обрати колір світла – світлодіодні лампи можуть бути білими, зеленими, сірими, червоними тощо;

широкий асортимент, що дозволяє підібрати світильник, який гармонійно впишеться в інтер’єр вашої оселі, офісу, магазину чи ресторану. Можна обирати не лише дизайн та стиль плафону, а й спосіб монтажу – накладний, прихований.

При всіх плюсах вартість світлодіодних світильників демократична. При чому можна підібрати гідні варіанти у всіх цінових сегментах – бюджетному, середньому або преміальному.

Де купити світлодіодну люстру?

Купити світлодіодну люстру на вигідних умовах пропонує фірмовий інтернет-магазин Svetilnikof. В каталозі представлена продукція від ключових світових брендів, надаються гарантії якості, а ціни нижчі за середні. Доставка займає до 3 робочих днів і охоплює всю територію України (Київ, Харків, Одеса, Львів. Івано-Франківськ, Вінниця, Полтава). Більше інформації – на сайті інтернет-магазину.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.