Новини

Туристичне та спортивне спорядження: на Alp є все необхідне!*

А якому відпочинкові ви надаєте перевагу? У 2022-му, мабуть, всі українці перестали цікавитися подорожами за кордон. І навіть не тому, що чоловікам обмежили виїзд, а скоріше тому, що більше почали цінувати своє, рідне. Наша країна багато своїми місцинами – маємо і гори, і море, і озера, і ліси, і архітектурні пам’ятки, і круті розважальні центри з аквапарками, атракціонами тощо. А страх втратити це все навчає ще більше цінувати, тож при першій же можливості стараємося доторкнутися до природи, побути із нею в гармонії.

Релакс у горах чи в лісі – це завжди неймовірні емоції та незабутні враження. І дуже часто трапляється, що такий відпочинок незапланований. Щоб завжди бути готовим до нього, варто запастися необхідним туристичним спорядженням, обрати яке можна на Alp.com.ua. Детальніше про асортимент і переваги шопінгу на цій платформі – далі.

Alp – перевірений інтернет-магазин з продажу туристичного та спортивного спорядження від кращих світових виробників. Товари, пропоновані цією мережею, характеризуються високою якістю та зносостійкістю. Серед асортименту – намети, рюкзаки, спальники, одяг та взуття, гамаки, складні меблі, туристичне приладдя та спортивний інвентар для альпіністів, лижників, велосипедистів та інших.

Найпопулярніші позиції магазину:
Спецвзуття (лижні, трекінгові, гірські черевики, кросівки, сандалі, шльопанці).

Сезонний одяг (куртки, кофти, спортивні костюми, штани/шорти, футболки, жилетки, комбінезони тощо).

Термобілизна.

Аксесуари (головні убори, ремні, рукавиці, шкарпетки, окуляри).

Рюкзаки.

Спальні мішки.

Килимки, каремати, подушки.

Дощовики, парасольки.

Лижі, сноуборди, трекінгові палиці.

Посуд.

Сублімована їжа.

Компаси.

Газове обладнання.

Окрім популярного туристичного та спортивного спорядження, на Alp.com.ua можна обрати й речі для підводного полювання та дайвінгу. Цей екстремальний вид спорту вже має багато прихильників серед українців. Тож у інтернет-магазині можна замовити все – від гідрокостюмів та ластів до балонів та компенсаторів.

Мати зв’язок!

Унікальним і новим розділом сайту є “Електроніка та навігація”. Оскільки виживати в походах непросто, адміністрація Alp подбала про те, щоб дещо спростити побут своїх клієнтів. Для тих, хто проводитиме в горах більше часу, аніж одні вихідні, варто приглянутися до:

Сонячних панелей та зарядних пристроїв (акумуляторних станцій та батарей, павербанків).

Екш-камер.

Аудіосистем.

Годинників та наручних комп’ютерів.

GPS-навігаторів.

На Alp – зручно!

Alp – це місце, де зібрані всі необхідні для походу й спорту речі. Професійні консультанти допоможуть підібрати товари, які відповідатимуть вашим побажанням та не перевищать виділений бюджет. Пам’ятайте – краще один раз придбати одяг та аксесуари для походу й активного відпочинку, аніж кожного разу терпіти дискомфорт через їхню відсутність.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.