Новини

Рибам варто потурбуватися про рідних, а Левам – бути обережними: гороскоп на 29 квітня

Небезпека 19-го місячного дня, який розтягнеться майже на дві доби, полягає в можливості потрапити під вплив непорядних і корисливих людей. Наслідком можуть стати як матеріальні збитки, так і моральні засмучення.

Особливо обережними в цей час потрібно бути відносно дій, які так чи інакше пов’язані з інтернетом: варто уникати покупок в онлайн-магазинах і відмовитися від знайомств на сайтах знайомств.

Овен (21.03 – 20.04)

Негативні думки, які – з великою часткою ймовірності – можуть долати в цей день, бояться активних дій, тому чим більше справ ви собі сьогодні заплануєте, тим краще для вас.

Телець (21.04 – 21.05)

Необхідно максимально скоротити спілкування, навіть якщо воно лише в режимі онлайн: спілкування по телефону і в соціальних мережах відверне від роботи і не дасть виконати навіть половини запланованого на день.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Чим менше ви сьогодні будете спілкуватися з рідними і близькими, тим краще для відносин з ними: занадто тісний контакт може привести до серйозного конфлікту, тому потрібно тримати дистанцію.

Рак (22.06 – 22.07)

Не варто приймати близько до серця критику, висловлену близькою людиною: швидше за все, вона буде висловлена під час сварки, тому, охолонувши, він перед вами обов’язково вибачиться.

Лев (23.07 – 21.08)

До пропозицій швидкого і неважкого заробітку варто з максимальною обережністю ставитися завжди, але сьогодні – особливо: люди, які підійдуть до вас з ним, можуть виявитися шахраями.

Діва (22.08 – 23.09)

У цей день не рекомендується займатися будь-якими фінансовими операціями: навіть якщо вам подзвонять з пропозицією повернути давній борг, краще перенести зустріч на інший час.

Терези (24.09 – 23.10)

Дні несприятливі для будь-яких метань, але особливо небажано вдаватися до моральної рефлексії — в результаті можна отримати потужний удар по самооцінці, який негативно позначиться на житті і роботі.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Не варто емоційно реагувати на провокації — вони тільки підживлять токсичних людей у вашому оточенні, чому останні будуть дуже раді: краще засмутити їх байдужістю і зневагою.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Професійні ідеї, які прийдуть вам в голову цими днями, потрібно запам’ятати, а в тому разі, якщо не сподіваєтеся на свою пам’ять, то і записувати — в найшвидшому часі ви зможете втілити їх в життя.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Важливі рішення, ухвалені цього дня, швидше за все, виявляться помилковими, тому сьогодні не варто гарячкувати і робити це похапцем, особливо якщо ваші плани будуть пов’язані з обіцянками.

Водолій (21.01 — 18.02)

Від спілкування з людиною з минулого, яка може з’явитися у вашому житті в цей час, краще відмовитися — вона, швидше за все, буде переслідувати не найдобрішу мету, тому важливо дотримуватися обережності.

Риби (19.02 — 20.03)

Необхідно оточити турботою і увагою своїх родичів — особливо дітей і літніх людей: вони потребуватимуть душевного тепла, на яке не варто скупитися за жодних умов.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.