Новини

«Постить фотки з трофейною зброєю»: волонтер із Чернівців розповів про бійця зі США, який воює за Україну

35-річний Едвард зі США у квітні виявив бажання воювати за Україну. Він приїхав із Атланти – столиці та найбільшого міста штату Джорджія на південному сході США, – щоби долучитися до наших військових. Наразі Едвард продовжує боротьбу за незалежність України і навіть публікує фото з трофейною зброєю, здобутою у важких боях із російськими військовими.

Про це на своїй фб-сторінці розповів волонтер із Чернівців Олександр Науменко, пише molbuk.ua

“У хлопця, до речі, все добре. Служить у правильному підрозділі, постить фотки з трофейною зброєю”, – зазначив Олександр, додавши фото, зроблене Едвардом.

Раніше повідомлялося, що ще в лютому президент Володимир Зеленський оголосив про створення українського Інтернаціонального легіону. Приєднатися до нього можуть військові-іноземці, які виявили бажання воювати за Україну. І таких охочих – уже десятки тисяч із усього світу. Серед них – 35-річний Едвард із Атланти – столиці та найбільшого міста штату Джорджія на південному сході США.

“Я вивчав історію в коледжі. І це одна з причин, чому я тут. Маю друзів, які виростали у Східній Німеччині під окупацією СРСР у Східній Німеччині, і вони розповідали, як це було жахливо. Я не хочу, щоби це трапилося знову. Історія має здатність повторюватися, а така країна, як Росія, не змінює своєї загарбницької політики. Вони вбивають невинних людей, гвалтують жінок, по суті влаштовують геноцид. Росіяни – це м’ясники. Росія – зло, зупинити її – обов’язок всього світу”, – сказав Едвард ще у квітні в інтерв’ю для molbuk.ua

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.