Новини

За тиждень стартують «Золоті оплески Буковини»: що можна буде побачити

15-й фестиваль комедії “Золоті оплески Буковини”, який традиційно проводять щороку в Чернівецькому музично-драматичному театрі імені О. Кобилянської, триватиме з 27 по 30 листопада. Він розпочнеться символічно – у день народження Ольги Кобилянської.
Цього дня виповниться 160 років із дня народження видатної літераторки.

Про це йдеться на фб-сторінці театру, пише molbuk.ua

Цьогоріч у фестивалі візьмуть участь театри з прифронтових міст. Більшість із них у Чернівцях побувають вперше. Триватимуть “Золоті оплески” 4 дні, але вистав буде 8 (на головній сцені та на сцені-майстерні по вул.Лесі Українки, 9).

Програма фестивалю:

“Було багато питань, яким чином проводити фестиваль комедії у такий час. Але спільно з керівництвом театру, управлінням культури ухвалили рішення, що можемо надати нашу сцену і стати домом для театрів, які цей дім утратили. У нас планують побувати Харківський театр імені Шевченка “Березіль”, Луганський обласний театр імені Карпенка-Карого, Дніпровський драматичний молодіжний театр, Харківський театр “Post Scriptum” і національний академічний драматичний театр імені І. Франка. Ми надзвичайно раді, що можемо таким чином показати сталість і витривалість нашої культури, мистецтва і можливість проявити себе”, – зазначила заступниця голови Чернівецької ОВА Юлія Грицку-Андрієш.

Чернівецький театр презентує дві прем’єри – “Вовчиха” (покажуть у самому театрі) і “Величне століття. Веселе” (на сцені майстерні).

Квитки на всі вистави вже у касі та на сайті театру.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.