Новини

У двох школах Буковини облаштовують укриття, на які виділили понад 4,5 млн – фото

Очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк перевірив хід виконання робіт із будівництва укриттів у навчальних закладах у Банилова та Вашківців.

Про результати перевірки посадовець розповів на своїх сторінках у соцмережах, передає molbuk.ua

Зокрема, у Банилівському опорному ліцеї ім.Івана Діяконюка у Вижницькому районі триває капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту. На облаштування укриття виділені 1млн 249 тис грн. Це кошти державної субвенції та частково місцевого бюджету.

“Ознайомився із ходом робіт, поспілкувався з представниками місцевої влади та підрядної організації, яка виконує роботи на об’єкті. Обговорили першочергові завдання, адже є ризик не завершити роботи у визначені договором терміни. Поспілкувались з головою громади та представником підрядника щодо необхідності термінового завершення всіх процесів.

Особлива увага – до якості виконання ремонтних робіт і раціонального використання коштів. Все має бути зроблено у відповідності до бюджетного законодавства та норм будівництва укриттів. Це безпека наших дітей та персоналу навчального закладу”, – наголосив Руслан Запаранюк.

У опорному закладі “Вашківецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів” на капітальний ремонт протирадіаційного укриття виділено 3 млн 300 тис грн. Наразі триває перший етап проведення робіт. Задачі й терміни виконання – на постійному контролі, запевнив очільник області.

Загалом Чернівецькій області виділені 25 млн грн державної субвенції на облаштування укриттів. За ці кошти заплановані роботи на 9 об’єктах у громадах Буковини.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.