Новини

Стало відомо, кому в Чернівцях вручать премії імені Кохановського

У Чернівцях муніципальною відзнакою імені Антона Кохановського нагородять вісьмох лауреатів .

Відповідний проєкт рішення, опублікований на сайті міськради, розгляне виконком, пише molbuk.ua

Таким чином відзначать найбільш видатні дослідження та праці, пов’язані з історією Чернівців, а також для підтримки важливих для чернівецької громади проєктів, ініціатив та з нагоди Дня міста.

Також кожному лауреату вручать грошові винагороди в розмірі чотирьох прожиткових мінімумів для працездатного населення – 10 736 грн.

Відтак, планують нагородити:

1. У номінації “Мистецький тріумф року” – Берника Павла Григоровича, засновника, хореографа-постановника студії танців “Golden Dream dance studio”

2. У номінації “Мистецький тріумф року” – Даніліна Івана Вікторовича, керівника народного драматичного театру ім.Г.Агеєва та дитячої театральної студії “БУ-БУ-БУ” комунальної бюджетної установи “Центральний палац культури”

3. У номінації “Мистецький тріумф року” – Січкаря Якова Петровича, заслуженого художника України, живописця

4. У номінації “Місцева ініціатива року” – Колянківського Олега Володимировича, заступника директора з основної діяльності комунального закладу “Чернівецький обласний музей народної архітектури та побуту”

5. У номінації “Меценат року” – Николайчука Мирослава Івановича, директора ТОВ “Лангейт”

6. У номінації “Молодіжна ініціатива року” – команду громадської організації “Світимо” (керівник Олексійчук Світлана Іванівна)

7. У номінації “Наукове відкриття року” – Антофійчука Володимира Івановича, доктора філологічних наук, професора, члена Національної спілки письменників України (професор Карвацька Світлана Богданівна).

1.8. У номінації “Наукове відкриття року” – авторський колектив юридичного факультету Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича.

Нагорои, ймовірно, вручатимуть на День міста. Цьогоріч свято відзначатимуть на 7-8 жовтня.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.