Новини

Замовляй піцу — донать на ЗСУ: відома мережа піцерій перераховує частину заробітків на бандеромобілі*

Рік тому Pronto Pizza запустила два комбо-набори – “Комбо ЗСУ” і “Комбо Паляниця”, частину коштів із продажу яких віддавали на потреби армії. А з квітня цього року, 10% виручених із них грошей перераховуватимуть на закупівлю бандеромобілів. Цей проєкт має назву “КОНТРНАСТУП” і його мережа проводить спільно з командою Kolegi Studio.

Детальніше про комбо-набори

“ЗСУ” і “Паляниця” – ідеальні варіанти для тих, хто замовляє страви на компанію. Перша пропозиція вартує 680 гривень і важить аж 970 грамів, її формують два види піци – “Капрічоза” й “4 сири”, та два набори суші – “Каліфорнія класік” і “Філадельфія твікс”. Кобмо “Паляниця” дещо менша – важить 480 грамів, відовідно й коштує дешевше – 480 гривень. До набору входить Піца “Спайсі курка” і два види суші – “Каліфорнія з креветкою” і “Філадельфія лайт”.

Тож якщо ви роздумуєте над тим, яку піцу й суші замовити цього разу, обирайте “Комбо ЗСУ” або “Комбо Паляниця” і виконуйте одразу дві благородні місії – задовольніть свої гастрономічні побажання, а головне – підтримуйте захисників – тих, завдяки кому ви можете жити і працювати у спокійній атмосфері.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.