Новини

«Укрпошта» з 1 травня обмінюватиме LED-лампи лише в обласних центрах

“Укрпошта” скорочує кількість відділень, що беруть участь у програмі обміну ламп розжарювання на LED-лампи для населення. З 1 травня у застосунку “Дія” для обміну можна вказати лише центральні відділення “Укрпошти” у 23 населених пунктах – містах-мільйонниках та обласних центрах.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Користувачі програми “Дія”, які замовили лампи до 1 травня, зможуть отримати їх протягом тижня у відділеннях, які були доступні під час реєстрації.

“Українці, які не використовують додаток, зможуть обміняти старі лампи у всіх доступних відділеннях “Укрпошти” до 5 травня, якщо світлодіодні лампи будуть в наявності. З 6 травня прийматимуть лампи розжарювання для обміну лише центральні відділення “Укрпошти” в обласних центрах, де зберігається найбільший попит та потреба”, – повідомила її пресслужба.

Рішення про оптимізацію компанія ухвалила у зв’язку зі зниженням попиту на обмін ламп розжарювання з боку населення після пікового періоду в лютому й березні.

За даними держкомпанії, за три місяці після старту програми українці обміняли близько 18,2 млн ламп. Найбільший попит на світлодіодні лампи спостерігається в Київській області, де жителі обміняли вже близько 2,5 млн ламп, і в Дніпропетровській – майже 2 млн ламп.

В “Укрпошті” уточнили, що на сьогодні в Україні доступно ще 17 млн світлодіодних ламп. Ще 5 млн ламп надійдуть найближчим часом.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.