Новини

«Шлях самурая»: японець подолав 10 тисяч кілометрів, щоби воювати в ЗСУ

У лютому 2022 року увесь світ сколихнула новина про напад Росії на Україну. Багато іноземців не залишились осторонь цієї теми.

Про це пише LIGA.net.

Серед них – японець Такао Тайнака. 35-річний чоловік подолав 10 тисяч кілометрів, аби допомагати Україні.

На початку 2022 року 35-річний чоловік жив у Японії та працював консультантом із менеджменту. Дізнавшись про війну з місцевих новин, Такао вирішив допомагати цивільним українцям.

Чоловіка на Батьківщині ніхто навіть не намагався відмовити його від такої небезпеки. Він зростав без батька і, за його відчуттям, не отримував любові від матері. Через це ще у юному віці Такао покинув рідний дім і жив сам.

Такао розповів, що в Україні мав декількох друзів, але більшість з них убили окупанти. Тому зараз Такао – піхотинець в Інтернаціональному Легіоні, де тисячі іноземців захищають Україну. На посаді стрільця він цілий день тренується, але на полі бою ще не був.

До цього він готується щодня. Офіційно його тренування в Легіоні тривають з 10:00 до 16:00. Переважно вони спілкуються жестами, тому незнання мови Такао не заважає. Позаяк шести годин роботи йому недостатньо, він встає о 6 ранку, вдягає бронежилет, пробігає 10 кілометрів і тренується.

Після 6-годинної бойової підготовки я конспектую те, чому навчився. Потім я вивчаю мову, основи руху солдата та кулі. Ввечері я пробігаю ще 5 кілометрів і знову тренуюся. Я ніколи не відчуваю себе втомленим. Я – японець і у моїх жилах тече самурайська кров,
– каже Такао.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.