Новини

У Чернівцях капітально відремонтують спорткомплекс «Олімпія»

У Чернівцях капітально відремонтують спортивний комплекс “Олімпія”, що на вулиці Воробкевича.

Відповідний тендер оголошений на Prozorro, пише molbuk.ua

Очікувана вартість “Капітального ремонту нежитлової будівлі літ. В (спортивний комплекс) ФОК “Олімпія” по вул. Воробкевича,6 в м. Чернівці” – понад 13,5 мільйонів гривень.

У переліку робіт – улаштування покриття з паркетних дощок на цвяхах, нанесення горизонтальної розмітки, влаштування
нового електроосвітлення, монтаж прожекторів, монтаж екрана біло-матового перфорованого, влаштування нової телескопічної трибуни тощо.

Згідно з умовами тендеру, роботи мають завершити до кінця цього року.

Замовник робіт – дитячо-юнацька спортшкола з футболу Чернівецької міськради.

Кінцевий термін подання пропозицій – до 9 вересня.

За інформацією з вікіпедії, до складу комплексу входять: спортивна зала зі стандартним міні-футбольним майданчиком (42м х 24м) та трибунами, футбольне поле з штучною травою 110м х 70м, майданчик з штучним покриттям 42м х 24м, майданчик з штучним покриттям 30м х 15м, 2 майданчики з трав’яним покровом, розмірами 50 на 30 метрів; тренажерний комплекс, роздягальні, душові, тренерські кімнати, адміністративні та медичні приміщення, тощо.

Офіційно ФОК “Олімпія” був відкритий 29 вересня 2004 року.

Пізніше на території ФОК були облаштовані майданчики з штучною травою (штучне покриття, згідно із державною програмою, отримали від Міністерства сім’ї, молоді та спорту України), тренажерний комплекс (отриманий за тією ж державною програмою), а також перше у Західній Україні футбольне поле з штучною травою розміром 110 м х 70 м, відкриття якого відбулося 19 грудня 2006 року, а на будівельні роботи з міського бюджету було витрачено приблизно 5 млн грн.

У 2012 році всі майданчики було оновлено, а у вересні та листопаді 2018 року проведена реконструкція основного поля. У 2020 році встановлене електротабло на основному стадіоні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.