Новини

Герой Буковини: військовий Олександр Борецький підірвався на протитанковій міні

3 квітня 2023 року в районі населеного пункту Миколаївка Харківської області, прямуючи виконувати бойові завдання, загинув захисник України – Олександр Анатолійович Борецький. Серце мужнього військовослужбовця зупинилось від поранень, отриманих внаслідок підриву на протитанковій міні.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада.

Олександр Борецький більшу частину свого життя пропрацював на різних посадах в державній установі “Сокирянська виправна колонія (№67)”, носив звання підполковника.

“На фронті військовослужбовець був головним сержантом 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти однієї з військових частин Збройних сил України. У серпні цього року воїну мало б виповнитися 48… Олександр Анатолійович був справжнім патріотом, вірним захисником України, таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті – взірцем мужності, патріотизму та незламності. Смерть відважного воїна – це не тільки біль сім’ї, родини, це біль громади та всієї країни…. Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття матері Героя Ніні Павлівні, дружині Лілії Миколаївні, сину Миколі та доньці Ользі, брату Миколі Анатолійовичу, сестрі Надії Анатоліївні, всім рідним, близьким, товаришам, побратимам воїна. Низько схиляємо голови та підтримуємо у годину скорботи. Вічна пам’ять Герою, який навіки віддав своє життя за Україну!” – йдеться у повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой Буковини: у боях на Харківщині загинув Сергій Кулій

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.