Новини

Чернівціводоканал продовжує повірку лічильників: розповіли про графік роботи підприємства

Підприємство водоканал працює у Чернівцях за тим же графіком, що й до початку повномасштабного вторгнення: приймає клієнтів та бере на повірку лічильники.

Про це в ефірі Українського радіо Буковини повідомив комерційний директор Чернівціводоканалу Олег Городчук, пише molbuk.ua

Він порадив споживачам щодо фінансових питань, питань обліку звертатися частково до центру обслуговування споживачів по вулиці Головній, 128 частково, а також до приміщення ЦНАПу, що на Героїв Майдану, 7.

“А з технічних питань, приєднання до наших мереж наші споживачі чи потенційні споживачі можуть звертатися на вулицю Комунальників, 5. У нас перепустковий режим, але на місці охорона зв’язується з відповідною службою і споживача запрошують на прийом. Працюємо за графіком, який був і до військового положення, технічні служби працюють більше 40 годин на тиждень, а ті, хто працював цілодобово, так само продовжують цілодобову роботу”, – зазначив Олег Городчук.

Повірка лічильників також не зупинилася, її проводять. Олег Городчук закликав чернівчан не уникати цієї процедури.

“Згідно чинного законодавства, повірка засобів вимірювальної техніки по воді є обов’язком споживача”, – наголосив О. Городчук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.