Новини

Зеленський прибув до Львова: вшанував пам’ять загиблих воїнів та провів переговори з президентом Латвії

У п’ятницю, 3 березня, президент України Володимир Зеленський разом із першою леді прибув із робочим візитом до Львівської області.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

У Львові Зеленський зустрівся із президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом. Глави держав разом відвідали Поле почесних поховань Личаківського цвинтаря, де вшанували пам’ять українських воїнів, які загинули внаслідок вторгнення Росії.

Потім президенти провели переговори у Палаці Потоцьких. До складу української делегації також увійшли глава Офісу президента Андрій Єрмак та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

“Змістовний та символічний, це вже третій з початку повномасштабного вторгнення Росії, візит до України Президента Латвії”, – наголосив президент.

Крім того, під час робочої поїздки Зеленський відвідав один із шпиталів, де лікуються поранені українські захисники, які воювали, зокрема, на Бахмутському напрямку.

Президент подякував військовим за службу та вручив їм державні нагороди.

Нагадаємо, Україна продовжує налагоджувати зв’язки на міжнародній арені. Напередодні президент України провів першу розмову із новообраним президентом Швейцарії Альоном Берсе.

Також повідомлялося, що Зеленський зустрівся із міністром закордонних справ Саудівської Аравії. Це перший офіційний візит глави МЗС Королівства до України з моменту встановлення дипломатичних відносин.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.