Новини

У Chrome з’явилася нова зручна функція для користувачів ноутбуків

У Google Chrome з’явилася інноваційна функція, яка дає користувачам можливість миттєво дізнаватися, скільки оперативної пам’яті споживає кожна активна вкладка. Це можна зробити, просто навівши курсор на заголовок вкладки, що знаходиться у верхній частині браузера.

Про це повідомляє портал Windows Latest.

Зараз ця функція знаходиться на стадії тестування у стабільній версії Chrome і доступна лише деяким вибраним користувачам. Її головна мета – допомогти виявляти вебсторінки, які зловживають ресурсами комп’ютера, і таким чином забезпечити більш ефективне керування завантаженням.

Важливо, що нововведення не надає будь-яких активних дій, лише відображає інформацію як числа. Для більш детального керування процесами, користувачі завжди можуть скористатися вбудованим диспетчером завдань, який доступний за допомогою клавіш Shift + Esc або через розділ “Додаткові інструменти” в налаштуваннях браузера.

Якщо ви не бачите цю функцію у стабільній версії Chrome, ви можете активувати її вручну. Для цього скопіюйте в адресний рядок наступне: Chrome://flags, натисніть клавішу Enter та увімкніть опцію “Show memory usage in hovercards”. Після цього потрібно перезапустити браузер.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.