Новини

Вчителі проти, батьки за: результати опитування у школах Чернівців

Серед педагогів шкіл Чернівців 60 відсотків висловилися за дистанційну форму навчання у цей період. 20% – за очну форму та решта 20% – за змішану.

Такі результати опитування, яке вчора, 5 квітня, ініціювало Чернівецьке міське управління освіти серед вчителів шкіл міста та батьків учнів, пише molbuk.ua

Серед батьків, за словами очільника управління освіти Сергія Мартинюка, результати різняться. Зокрема, 45% відсотків батьків учнів молодших класів висловилися за очну форму навчання. 25% – за змішану, 30% – за дистанційну.

“Натомість серед батьків учнів 5-11-их класів ситуація з точністю до навпаки: 30% – за очну, а 45 – за дистанційну, 25% – за змішану форми навчання”, – розповів Сергій Мартинюк.

Нагадаємо, Чернівецьке міське управління освіти провело серед батьків учнів та вчителів опитування щодо того, яку форму навчання дітей вони зараз вважають доцільною – очну, змішану чи дистанційну. Його влаштували для того, щоби вивчити думку батьків та вчителів і повідомити результати на черговій міській комісії ТЕБ та НС.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.