Новини

Ніякої мороки зі стічними водами і неприємним запахом з каналізації: як працює система очистки глибокої біологічної очистки стічних вод «Biotal»?*

Наше життя – постійні справи: з ранку до вечора на роботі, після – займаймося хатніми обов’язками, а вихідні присвячуємо генеральному прибиранню. Якщо миття посуду та вікон декому приносить задоволення, підстригання газону – заспокоює, то викачування каналізації – справа не дуже приємна, але обов’язкова. Тому чоловіки, як правило, раз у місяць одягають найстаріший одяг і перекачують рідини з однієї вигрібної ями в іншу, щоб було знову куди спускати воду із раковин. Однак сьогодні можна уникнути цього процесу. Автоматизовані системи глибокої біологічної очистки стічних вод “Biotal” допоможуть забути про брудну роботу, неприємний запах та постійний пошук фірм, які можуть забрати воду із ваших вигрібних ям. Встановивши у себе на подвір’ї таке обладнання, ви забудете про проблеми з вигрібними ямами. Та пишатиметесь тим, що більше не забруднюєте довкілля, а навпаки зберігаєте земні надра і раціонально використовуєте воду. Цікаво що це за установка? Читайте далі!

Як працює система глибокої біологічної очистки стічних вод “Biotal”?

Biotal – це передова семиступенева система глибокої біологічної очистки стічних вод, запатентована в 28 країнах світу. Вона дозволяє не лише позбутися проблеми застою стоків, а й вторинно використовувати воду. Що це означає? Потрапивши через каналізаційні труби на установку вода проходить таку глибоку очистку, що стає придатною для технічного використання. Нею, до прикладу, ви можете поливати газон чи мити автомобіль. Не так важливо, як саме ви її ви будете використовувати, а те, що у такий спосіб ви будете значно економити питну воду, кількість якої щороку зменшується. Тільки порахуйте, скільки води ви переводите в побуті. Крім того, встановивши таке обладнання ви зменшуєте викиди нечистот у земні надра, адже ваші побутові стоки не стікатимуть під землю, забруднюючи земні надра. Навпаки, система автоматично ділитиме стічні стоки на два корисних продукти, мул та технічну воду, які в подальшому можно використовувати в побуті.

На яких об’єктах можна застосувати установки глибокої біологічної очистки стічних вод “Biotal”?

Установка глибокої біологічної очистки стічних вод “Biotal” – вигідне рішення для приватних заміських будинків, котеджів, таунхаусів, стічні труби яких не під’єднані до системи міської каналізації. Якщо мешканців багатоповерхівок не цікавить, як і куди стікає вода, то для власників особняків – це доволі болюче питання. Адже організувати належний стік води, який не утворюватиме неприємний запах на подвір’ї, не підтоплюватиме газон і не заливатиме сусідів – не так і легко. Щоб полегшити життя і нерви людей, відірваних від системи міської каналізації, розроблені автоматизовані установки глибокої біологічної очистки стічних вод “Biotal”.

Зараз існує безліч варіантів цієї установки: відповідно до ваших потреб і обсягів споживання води можна обрати і підземні, і наземні, і залізобетонні, і моноблочні, і блочно-модульні системи очистки. До того ж, технологія Biotal є максимально автоматизованою і енергозберігаючою.

Стабільну і ефективну очистку стоків забезпечують також жироуловлювачі. Таке додаткове обладнання дозволяє позбутись надлишків жиру, що потрапляють у воду з посуду та їжі, спричиняючи пізніше забивання труб. Жироуловлювачі є необхідними для систем очистки стоків шкіл, ресторанів та інших закладів харчування.

Де можна замовити установка глибокої біологічної очистки стічних вод “Biotal”

Технологія Biotal є унікальною і право на монтаж та обслуговування фірмового обладнання належить лише офіційним представництвам. У Чернівцях ознайомитися із пропозиціями компанії можна на вул. Кишинівській, 26-А. Кваліфіковані спеціалісти не лише розкажуть вам про продукцію Biotal та її переваги, а й допоможуть у розробці проектного рішення, виконають будівельномонтажні, пусконалагоджувальні роботи та забезпечать подальше сервіснопрофілактичне обслуговування.

Instagram: biotal.chernivtsi
т. 050 759 84 94

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.