Новини

Чим замінити лампочку: які є альтернативні джерела світла для будинку

Коли немає електрики, можна використати різні варіанти подачі світла з пристороїв, які працюють на батарейках та батареях.

Щоправда, вони постійно ростуть у ціні через значний попит та потребу.

Гірлянди, свічки на батарейках

Є чимала кількість різноманітних гірлянд, що працюють від батарейок. Вони мобільні, споживають небагато енергії, тому за умови використання по кілька годин на день прослужать довго.
Свічки на батарейках теж можуть бути корисними, однак, як правило, вони задумані як декорація, тому дають замало світла й можуть миготіти, щоб імітувати справжній вогонь, що сподобається далеко не кожному.

Настільні світлодіодні світильники на акумуляторах

У продажу велика кількість світильників, що працюють на батареях. Джерелом освітлення тут виступають напівпровідникові світлодіоди, органічні світлодіоди або полімерні світлодіоди. Вони є дуже економними та безпечними, тому будуть ідеальним варіантом.
Можна зарядити їх при наявності електроенергії, а потім використовувати під час відключень. Акумулятора вистачає надовго.
Є моделі на сонячних батареях, які накопичують заряд удень, щоб використати його за потреби вночі.

LED-лампочки з вбудованими акумуляторами

Такі пристрої мають вигляд звичайної лампочки, яка вкручується – без великого корпусу, ніжки та підставки. У комплекті таких ламп уже передбачений літій-іонний акумулятор. Плюсом таких ламп є відсутність нагріву. З ними можете розраховувати на приблизно 5 годин роботи.
Вкручуєте LED-лампу в звичайну люстру, вона заряджається за наявності світла, а під час відключень продовжує працювати від акумулятора.
Коштують такі лампи 600 – 1000 гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.