Новини

“Маємо вистояти цієї зими”: Зеленський звернувся до українців

Нинішня зима в Україні вона буде дуже складною.

Про це у своєму відеозверненні сказав президент Володимир Зеленський.

За словами президента, варто сприймати цю зиму не як випробування, а як час, що наближає Україну до головного – до перемоги.

“Кожен із цих 90 зимових днів. Ворог дуже сподівається використати зиму проти нас: зробити зимовий холод і труднощі частиною свого терору. Ми ж маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко. Вистояти – і ми вистоїмо. Вистояти цієї зими – це відстояти все,
– наголосив Зеленський.

Він зауважив, що в Росії ще поки є ракети та перевага в артилерії.Однак в українців є те, чого окупант не має і не матиме – ми захищаємо свій дім, і це дає найсильнішу мотивацію з можливих.

Зеленський заявив, що для того, щоб пройти цю зиму, українці повинні ще більше допомагати одне одному та дбати одне про одного.

“І не питайте, будь ласка, чи допомогти і чим. Просто допомагайте, коли бачите, що можете це зробити. Щоб пройти зиму, ми маємо бути ще більш стійкими й ще більш єдиними, ніж будь-коли. Не можна допускати жодних внутрішніх конфліктів і чвар, які здатні послабити нас усіх, навіть якщо хтось там думає, що це якось посилить його особисто”, – зазначив президент.

За його словами, треба ще більше взаємодії, ніж будь-коли. Уся Україна має стати одним великим Пунктом Незламності та працювати щодня й щоночі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.