Новини

Зарплата майже пів мільйона гривень: що задекларував нардеп з Буковини Георгій Мазурашу

Народний депутат з Буковини Георгій Мазурашу оприлюднив декларацію за 2022 рік.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларація осіб.

У Чернівцях Георгій Мазурашу має земельну ділянку площею 700 квадратних метрів. Також за довіреністю він має право на користування ще однією земельною ділянкою у Чернівцях площею 241 квадратний метр. У спільній сумісній власності разом із дружиною та трьома синами депутат має квартиру, площа якої 49 квадратних метрів. Відомо, що у Чернівцях Григорій Мазурашу за довіреністю має право на користування житловим будинком, його площа – 88 квадратних метрів.

У Броварах з 2019 року Георгій Мазурашу орендує житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами, площа якого 77 квадратних метрів, та землю площею 603 квадратних метри.

Також народний депутат має у спільній власності зі своєю дружиною автівку Dacia Sandero 2008 року, її він придбав у 2022 році за 75 тисяч гривень.

За основним місцем роботи в Управлінні справами апарату ВР України Георгій Мазурашу отримав заробітну плату – 493 тисячі гривень.

Нардеп готівкою має 49 тисяч гривень, 27 тисяч доларів США. На банківських рахунках зафіксована сума – 74 тисячі гривень. Водночас його дружина Ольга Мазурашу має готівкою 2 тисячі євро.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.