Новини

Підприємства на Буковині можуть перейти на роботу у нічний час, – ОВА

У Чернівецькій області оновлять графіки погодинного відключення для споживачів краю. Також на підприємствах області розглянуть можливість переходу на роботу в нічний час.

Про це йшлося під час онлайн-наради щодо заходів з обмеження споживання електричної енергії, повідомляє Чернівецька ОВА.

“Росія продовжує атакувати енергетичні об’єкти України. Аби оперативно відновлювати їх роботу, в областях змушені застосовувати графіки відключень. Прошу буковинців ставитися до цього з розумінням. Також закликаю краян економити світло. Це буде ваш внесок у нашу спільну перемогу”, – зазначив заступник голови ОВА Олександр Янков.

На нараді були присутні фахівці військових адміністрацій Чернівецької, Одеської та Вінницької областей, а також представники обленерго у цих регіонах.

Вони, зокрема, обговорили ефективність застосування графіків обмеження електричної енергії та потужності. Фахівцям нашої області доручили оновити перелік об’єктів критичної інфраструктури області задля їх стабільного електропостачання.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях задля економії світла скоротили тривалість руху тролейбусів.

Також у Чернівціобленерго пояснили, як буковинцям дізнатися про аварійні відключення електрики.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.