Новини

Готові окуляри у Cristals Optic. У наявності від (+0,5/+9.0) (-0,5-9.0)*

Поганий зір – гостра проблема сучасного суспільства. Тривале користування гаджетами, офісна робота, забруднене повітря, яскраве сонце, фаст-фуд, фізичне перенавантаження, нестача вітамінів – це все негативно позначається на здоров’ї очей. Однак, часто питання виготовлення окулярів потребує очікування, часу на яке в активних людей інколи просто не вистачає. Тож підбір готових аксесуарів у салоні – для них найкращий варіант. Такий підхід зручний тим, що проблему поганого зору можна швидко усунути, а життя зробити більш комфортним. Чи безпечно для здоров’я користуватися такою послугою, нам розповіли у салоні Cristals Optic.

– Чи можна самостійно купувати готові окуляри?

– За традицією і всіма вже усталеними правилами, щоб отримати добрі окуляри, пацієнт повинен отримати рецепт на них від офтальмолога. Грамотний підбір аксесуару – гарантія того, що зір істотно покращиться. Колись така процедура була довгою – спершу треба було відстояти чергу в поліклініці, потім отримати рекомендації від спеціаліста, знову таки дочекатися свого порядку в оптиці, а потім ще місяць чекати на окуляри. Як наслідок – не кожен звертався до лікаря, а йшов одразу в магазин і підбирав собі виріб, у якому більш-менш нормально бачить. Такий підхід – неправильний, – пояснює офтальмолог Cristals Optic. – Аби окуляри давали позитивний результат, перед першою покупкою обов’язково потрібна консультація фахівця. Сьогодні не потрібно записуватися на прийом, можна одразу в нашому салоні і діагностику зору зробити, і отримати рецепт на окуляри, і в той же день придбати їх.

– Чи завжди потрібна консультація окуліста перед придбанням готових окулярів?

– Ні, не завжди. Якщо ви регулярно здійснюєте діагностику зору й точно знаєте, які діоптрії носите, то можете спокійно купувати новий готовий виріб. Також ним можуть скористатися ті, у кого зламалися чи пошкодилися окуляри або ж просто набридла форма лінз чи колір оправи. До речі, у нашому салоні на них постійно діє знижка 20% для військовослужбовців і літніх людей.

– Коли ж консультація є необхідною?

– Якщо раніше ви не носили окуляри, але вирішили їх придбати, бо помітили, що зір падає, краще без консультації фахівця такого не робити. Як правило, у салонах продаються вироби з однаковими лінзами на два ока, у житті ж часто трапляється, що кожне з них бачить неоднаково. Тож той аксесуар, який на перший погляд підійшов. З часом почне приносити дискомфорт та провокуватиме втрату зору. Аби уникнути такої проблеми, необхідно пройти діагностику. Вона абсолютно безболісна та швидка.

– Готові окуляри – дорожчі?

– Зазвичай вартість готових окулярів, які пропонують у нашому салоні навіть на кілька сотень нижча, ніж на вироби під замовлення. У їхню ціну не вносять роботу майстра, який виточував лінзи.

– Але окуляри під замовлення більш оригінальні?

– Ні, тепер модельний ряд готових виробів теж досить широкий, тому аксесуар точно буде стильним. У нас представлено багато окулярів у оправах різних розмірів та кольорів, вибирати є з чого. Що стосується лінз, то їхня діоптрійність становить від +0,5/+9.0 до -0,5/-9.0, тож ймовірність одразу придбати готовий виріб висока. Чекати на виготовлення доведеться клієнтам із рідкісними захворювання очей або із великою різницею в зорі на обох очах, для них готові окуляри одразу знайти нереально. Але за наявності необхідних лінз, наш майстер може навіть у той же день створити оригінальний індивідуальний виріб.

Детальніше за тел.: 0961668924
Адреса: м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 2-з
Іnstagram: cristals_optic

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.