Новини

Заборонити скандальне будівництво у центрі Чернівців: активісти створили петицію

У Чернівцях зареєстрували електронну петицію, в якій від мерії міста вимагають заборонити скандальне будівництво по вулиці Шептицького, 7, та запропонувати забудовникові іншу ділянку для будівництва натомість.

Відповідну електронну петицію зареєстрував сьогодні, 15 вересня, чернівчанин Володимир Дідух-Кобзар, пише molbuk.ua

“Пропонується підтримати ініціативу депутатки Чернівецької міської ради Тетяни Шепелько щодо заборони будівництва на вул. Шептицького, 7 та розглянути можливість обміну даної земельної ділянки”, – йдеться у тексті петиції.

Станом на другу половину дня 15 вересня петицію підписали 39 осіб із 250 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 30 днів.

На своїй фб-сторінці депутатка закликає всіх небайдужих підписати петицію:

“Друзі, чернівчани, всі ті, хто розуміє і підтримує мене, мешканців, дітей та пращурів, прошу підпишіть петицію. Її створила не я, водночас дякую всім, хто долучиться до збору підписів і хто розуміє як важливо зберегти шкільний спортивний майданчик на Шептицького 7!” – написала Тетяна Шепелько.

Раніше повідомлялося, що Чернівецькою окружною прокуратурою за фактами порушення інтересів громади і дітей рішенням виконкому відкрите кримінальне провадження у справі зі скандальним будівництвом по вулиці Шептицького, 7 у Чернівцях.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.