Новини

Не шахраї: газовики перевірятимуть регулятори тиску – буковинців просять не перешкоджати

До початку опалювального сезону “Чернівцігаз” проведе технічне обслуговування понад 8 тисяч комбінованих будинкових регуляторів тиску. Буковинців просять не перешкоджати роботі газовиків та давати доступ до регуляторів.

Про це повідомляє пресслужба компанії “Чернівцігаз”, пише molbuk.ua

Роботи розпочалися відсьогодні, 15 вересня. Регулятори тиску обслуговуватимуть у таких населених пунктах: Годилів, Великий Кучурів, Кам’яна, Коровія, Луковіца, Кут, Молодія, Остриця, Чагор, Чернівці. Загалом планують перевірити майже 9 тисяч регуляторів.

“При аварійних стрибках обладнання автоматично відключає подачу газу і тим самим запобігає пошкодженню газових приладів та виникненню аварійних ситуацій. Для підвищення безпеки та стабільності розподілу газу до осель споживачів в зимовий період фахівці компанії розпочнуть ці роботи сьогодні- 15 вересня. І щоби вчасно завершити, газовики працюватимуть також на вихідних.
При виявленні несправності регуляторів тиску АТ”Чернівцігаз” здійснить заміну газорегулюючого обладнання безкоштовно.

“Звертаємося до споживачів газу з проханням не перешкоджати роботі газовиків та надавати безперешкодний доступ до місць розташування регуляторів”, – йдеться у повідомленні.

Також наголошують, що усі фахівці мають службові посвідчення працівника АТ “Чернівцігаз”, завірені печаткою підприємства та підписом керівника.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.