Новини

Волонтер із Буковини Володимир Дорош підтвердив, що в його штабі проводили обшуки

У “Волонтерському штабі захисту України” в Чернівцях проводили обшуки. Керівник Володимир Дорош запевнив, що висунуті обвинувачення – безпідставні, а кожного свого волонтера він буде відстоювати.

Волонтер на своїй сторінці у Facebook додав, що “повернувшись з Чернігівщини та Харківщини, куди вони їздили передавати допомогу, нас зустріли безпідставними, на наше переконання, звинуваченнями”.

“Прикметним є той факт, що ще під час проведення обшуків, які відбувалися у штабі, на інтернет – ЗМІ вже з’явились фотографії слідчих дій, вони поспішили очорнити моє ім‘я, роботу нашої команди, звинувативши в отриманні хабаря за ввезення автомобілів для ЗСУ та їх подальший продаж. Чи це не порушення презумпції невинуватості?”, – написав він у своєму дописі.

Водночас Дорош просить президента направити на Буковину команду професіоналів, які б дали оцінку їхній волонтерській роботі та роботі “окремих правоохоронців”.

“Волонтери поза політичними іграми. Ми закликаємо Вас допомогти у вирішенні ситуації та направили на Буковину команду професіоналів, які б дали оцінку як нашій роботі, так і окремих правоохоронців”, – додав Дорош.

Раніше повідомлялося, що на Буковині затримали волонтера за продаж для ЗСУ позашляховиків, завезених в якості гуманітарної допомоги. Правоохоронці встановили причетність зловмисника до продажу чотирьох таких автівок на загальну суму майже пів мільйона гривень.

Окремі ЗМІ повідомляли, що йдеться про “Волонтерський штаб захисту України”, керівником якого є Володимир Дорош.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.