Новини

Не знали одна про одну: завдяки ДНК-тесту сестри-близнючки вперше за 36 років зустрілися

Сестри-близнючки Моллі Сінерт і Емілі Бушнелл народилися в Південній Кореї, проте з невідомих причин були розлучені при народженні та віддані в різні американські сім’ї. Роками сестри нічого не знали одна про одну, поки не зробили тест ДНК.

Про це пише GMA

Коли жінки отримали результати тесту, вони були здивовані не тільки тим, що виявилися близнючками, а ще й тим, що обидві опинилися за тисячі кілометрів від Південної Кореї в США.

Моллі удочерила єврейська сім’я із Флориди, а Емілі єврейська сім’я з Пенсільванії.

Емілі дізналася про свою сестру завдяки 11-річній дочці Ізабель, якій було цікаво походження матері.

“Я хотіла зробити тест ДНК, тому що знала, що маму вдочерили. Я хотіла дізнатися що-небудь про її біологічну сім’ю”, – сказала Ізабель.

Жінка не хотіла робити тест сама, тому це зробила Ізабель. Майже в той самий час Моллі також вирішила зробити ДНК-тестування. Саме тому вона та донька Емілі отримала результати приблизно в однаковий час.

“Спочатку я побачила в результаті тесту близького родича і була здивована. Там було сказано: “У вас 49,96% загальної ДНК з цією людиною. Ми припускаємо, що вона ваша дочка”. Я подумала, що це явно помилка, тому що у мене ніколи не було пологів, і у мене немає дітей”, – пригадала Моллі.

Пізніше Моллі з’ясувала, що близький родич з результатів тесту – це донька її сестри-близнюка.

“У моєму серці ніби відразу ж заповнилася діра. Хоча у мене є сім’я, яка дуже любить мене, проте завжди було деяке почуття роз’єднаності. Коли я дізналася, що у мене є сестра-близнючка, все стало зрозуміло”, – розповіла Моллі.

Нещодавно сестри вперше зустрілися і разом відсвяткували свій 36 день народження. Вони довго розмовляли, обмінювалися фотографіями й розповідями про своє життя.

Обидві були вражені, коли побачили, що у них були схожі кішки, а також однакові сукні та зачіски на випускному.

“Це був найщасливіший момент у моєму житті. Шкода, що в мене забрали 36 років життя з моєю сестрою. Але водночас я дуже вдячна за те, що ми зустрілися і схвильована тим, що чекає попереду”, – зазначила Емілі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.