Новини

Завтра на Буковині попрощаються з відомим лікарем

Попрощатися з шанованим на Буковині лікарем, акушером-гінекологом Олегом Плачинтою можна буде у понеділок, 6 червня, починаючи з 14.00. Поховають його 7 червня, у вівторок.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив син Олександр Плачинта, пише molbuk.ua

“Вчора від нас пішов наш Папа. У Папи була особлива місія в цьому житті – він допомагав дарувати життя. Папа був акушером-гінекологом. Понад те, він був найбільш люблячим та уважним чоловіком та батьком.

Папа, ми дякуємо тобі, що ти був константою наших життів. Ми любимо тебе та будемо пам’ятати. Завдяки тобі я знаю, яким батьком хочу стати для своїх дітей. Відтепер нам доведеться вчитися жити без тебе. Буде важко, але ми впораємося. Ти б цього хотів.

Попрощатися з Папою можна в понеділок, починаючи з 14.00, в нашій квартирі в Новоселиці (Чкалова, 12). Поховання розпочнеться у вівторок об 11.00 там само”, – написав Олександр Плачинта.

Раніше повідомлялося, що на Буковині внаслідок підступної хвороби помер відомий лікар Олег Плачинта.

Олег Плачинта народився 23 січня 1971 року в селі Динівці. Після закінчення школи вступив до Чернівецького медичного інституту, після завершення якого був направлений для проходження інтернатури в Новоселицьку центральну районну лікарню за спеціальністю “акушерство та гінекологія”.

З 18.08.1997 року розпочав свою трудову діяльність в Новоселицькій лікарні на посаді лікаря-акушер-гінеколога відділення акушерства і гінекології.

“Впродовж всієї трудової діяльності Олег Васильович гідно підтвердив високе звання і покликання, був професіоналом своєї справи, сумлінно і самовіддано працював, відповідально виконуючи свої професійні обов’язки. Передчасна смерть Олега Васильовича – це непоправне горе для рідних, близьких, друзів, колег”, – зазначає головний лікар Новоселицької лікарні Валерій Калараш.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.