Новини

Якісно і професійно: де у Чернівцях можна швидко вивчити іноземну?*

Якою мовою, окрім української, ви володієте? А яку хотіли б опанувати? Сьогодні знання іноземної є дуже важливим. І при працевлаштуванні воно є перевагою, і в подорожах за кордоном допомагає, і навіть у буденному житті часто стає в нагоді. Проте шкільної програми часом замало, аби добре вивчити іноземну мову. Для того, щоб покращити рівень знань англійської, німецької чи, наприклад, французької у кожному місті завжди можна знайти курси з вивчення мов. Куди ж записатися на заняття у Чернівцях – далі.

Компанія “Профі-Центр” існує уже 20 років в 11 містах України. Навчання здійснюється в онлайн і офлайн форматах, долучитися до якого можна не лише з різних країн, а і з різних континентів.

“Профі-Центр” є акредитованою школою з вивчення Англійської мови за Методом Каллана від Callan Method Organisation London, Срібним партнером Британської Ради в Україні, а також Сертифікованим центром підготовки до іспитів “Cambridge English” від Екзаменаційного департаменту Кембриджського університету. Акредитація школі необхідна, оскільки тут використовують для вивчення мови так звану розмовну методику Каллана.

Переваги методики:

1 – швидкість. Метод дозволяє опановувати мову в 4 рази швидше!
2 – на заняттях моделюється мовне середовище, тобто студент постійно чує і спілкується виключно англійською.
3 – заняття проводять різні викладачі, котрі чергуються, щоб студенти не звикали до манери спілкування лише однієї людини.

А ще “Профі-Центр” надає письмову гарантію здачі міжнародного тесту Cambridge FCE на рівень В2, після проходження повного курсу навчання (як свідчить статистика 95% слухачів здають його з першого разу).

Курс англійської мови розбитий на 3 етапи, які в свою чергу поділяються на 12 рівнів.

* Етап 1 – освоєння рівнів 1- 4 (досягнення рівня Cambridge KET).
* Етап 2 – освоєння рівнів 5 – 7 (досягнення рівня Cambridge PET).
* Етап 3 – освоєння рівнів 8 – 12 (досягнення рівня Cambridge FCE).

Заняття проходять у групах по 6-10 осіб декілька разів на тиждень. Кожне із них триває майже 2 години і складається з двох частин по 50 хвилин, розділених перервою. Також є можливість обрати індивідуальні заняття в першій половині дня, графік яких ви коригуєте самостійно.

Для дітей, віком від 7 до 13 років, є окремий курс Callan for KIDS, який поділений на 6 рівнів. За цей час діти освоять близько 1500 найбільш часто вживаних слів Заняття проходять у групах по 6-8 дітей двічі на тиждень. Тривалість заняття – 1 год. 15 хв. Такі уроки зовсім не схожі на шкільні, тут цікавіше!

Також є можливість навчатися онлайн. Для того, щоб такі заняття проходили на високому рівні, було розроблено спеціальну онлайн-платформу, котра дозволяє зробити його максимально ефективним і змістовним. Крім того, можна користуватися електронним інтерактивним підручником та аудіозаписами усіх уроків зробленими носіями мови. Таке навчання також передбачає необмежений доступ до унікальної навчальної платформи для додаткового тренування англійської 24/7.

Запрошуємо вивчати англійську мову за найпрогресивнішою методикою в Європі – методом Каллана! Хочете спробувати безкоштовно – залишайте заявку на сайті profi-center.com.ua.

Language Centre – це мовні курси, що спеціалізуються на викладанні англійської мови для всіх незалежно від рівня знань та віку.

Команда молодих та креативних викладачів з багаторічним досвідом викладання англійської мови допоможе кожному, хто бажає вивчити мову та почати спілкуватися англійською. Цей дружній колектив почав свою діяльність в 2011 році, і з тих пір провів тисячі занять із сотнями задоволених студентів. Мовний центр пропонує лише сучасні методики викладання та персональний підхід до кожного учня. Одним з його основних напрямків є англійська для ІТ, а також бізнес-англійська, медична та інші спеціалізовані курси.

Переваги Language Centre:

• Вивчення мови з включенням всіх аспектів в компактних групах до 6 чоловік, парах та індивідуально, для дорослих та дітей.
• Підготовка до здачі ЗНО, IELTS, TOEFL, FCE та інших іспитів.
• Співпраця з ІТ-компаніями та викладання спеціалізованої англійської для ІТ.
• Комфортне вивчення англійської мови вдома чи на роботі за допомогою Skype, Zoom.
• Швидкий та якісний переклад будь-яких документів, текстів + нотаріальне посвідчення.

Зараз проходить набір у групи всіх рівнів та для дітей різного віку. Перше пробне заняття безкоштовне!

Центр німецької мови, офіційний партнер Goethe-Institut в Україні, у Чернівцях функціонує з 2003 року та є володарем “знаку якості Goethe-Institut”.

Центр пропонує дорослим та дітям групові курси німецької мови, які відповідають Загальноєвропейським Рекомендаціям з мовної освіти і визначеним в них рівням володіння мовою, за сучасними апробованими методиками та актуальними німецькими підручниками.

Заняття організовані за комунікативною методикою, яка полягає у тому, що з першого ж заняття викладання здійснюється німецькою мовою; у навчанні застосовують різні сучасні технічні засоби (онлайн-застосунки); форми роботи на заняттях постійно змінюються – слухачі працюють усі разом, у групах або самостійно; стосунки між викладачем і слухачами вибудовуються на партнерських засадах; граматичний матеріал інтегрований у процес комунікативного навчання.

Курси відбуваються за сталим графіком і охоплюють:

• стандартні курси тривалістю 12 тижнів,
• інтенсивні курси тривалістю 6 тижнів,
• стандартні курси для дітей (6-12 років),
• курс підготовки до іспиту (за запитом),
• спецкурс для професійних груп (догляд, медицина тощо) (за запитом).

Заняття у ЦНМ проводять у невеликих групах 8-12 слухачів.

У Центрі німецької мови діє система знижок:

– 5% для студентів, учнів, пенсіонерів,
– 10% для слухачів, які протягом року вже відвідували курс у ЦНМ, для сімей/учасників ООС/АТО, учасників IT club loyalty.
– Слухачі, які за рік після закінчення курсу складають іспит у Goethe-Institut, отримують знижку -15% від його вартості.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.