Новини

Під поліклініками – натовпи на здачу ПЛР-тестів: чернівчани нарікають, що мусять годинами очікувати в чергах – фото

Фото з телеграм-каналу ХЧ

У мережах чернівчани поскаржилися на те, що змушені годинами очікувати своєї черги під поліклініками, щоби здати ПЛР-тест.

Про це у телеграм-каналі ХЧ написав користувач Дмитро Івасюк, пише molbuk.ua

Чоловік розповів, що деякі люди очікували по півтори години в черзі, хоча прийшли на ту годину, на яку їм була призначена здача ПЛР-тесту.

“Вчора здавав тест ПЛР. На момент, коли прийшов, було десь 50-60 людей. З них чимало з високою температурою. І всі чекали на вулиці в мороз. Дійство відбувалося у міській поліклініці №2, у відділенні на Героїв Майдану. Я став біля жінки років 60+, яка прийшла, з її слів, приблизно о 8:45, їй було призначено на 9:00. Коли я вийшов із кімнати, де беруть мазок, близько 11.00, вона ще стояла на вулиці. Так, мороз не -20, але погодьтеся, півтори години чекати, стоячи практично на одному місці у мінус 1, теж не дуже комфортно. Чому так стається?” – написав Дмитро Івасюк.

У коментарях дописувачі скаржаться, що така ж сама ситуація і в інших поліклініках – до прикладу, на Лесі Українки.

“Можливо, там не одна черга? Ніби від різних лікарнів, а роблять мазки інші люди? Саме тому ходив тільки до приватних. Але біда в тому, що це недешево. Але ідея “супер”, прийти з підозрою, а повернутися вже з упевненістю”, – пише Артур.

“Цікаво, чи є стільки тестів, скільки людей”, – розмірковує Михайло.

“Ми їм платимо зарплату, а вони не справляються”, – обурюється Руслан.

Раніше повідомлялося, що ковід-показники на Буковині наближаються до критичних.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.