Новини

Анна Трінчер вперше засвітила свої нові груди та розсекретила їх вартість

Українська блогерка і співачка Анна Трінчер нещодавно зробила пластичну операцію зі збільшення грудей. Дівчина довго комплексувала через маленький розмір, а зараз її мрія здійснилася.

В інста-сторіз зірка розповіла, що маммопластика їй обійшлася в 170 тисяч 300 гривень, пише УНІАН.

“Я знаю, що це вище середніх цін у Києві. Роблять і за 3, і за 4 тисячі доларів. Але речі, які стосуються вашого тіла, і будуть з вами довічно потрібно робити у суперпрофесіоналів”, – сказала блогерка.

Крім того, Трінчер розповіла, що сама операція була безболісною. Анну ввели в стан наркозу, тому вона нічого не відчувала. Але наступні кілька днів після хірургічного втручання вона ходила з дренажами, а ще місяць їй належить носити бандаж.

“Операція – це абсолютно не боляче. Ви під наркозом. Ви заснули і прокинулися. А ось ребілітація – найскладніший період. Дуже неприємно”, – додала Анна.

В Instagram-stories знаменитість показала фото, на якому позувала перед камерою в спеціальному бандажі. Верхнє вбрання Трінчер розстебнула таким чином, що засвітила свої нові груди.

“Вперше показую вам”, – підписала знімок виконавиця.

Наразі Анна перебуває на реабілітації. Після операції зі збільшення грудей, за яку дівчина заплатила шість тисяч доларів, вона вимушена носити бандаж. Хоча Трінчер й скаржиться, що спеціальне вбрання незручне та натирає їй шкіру.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.