Новини

«Покажіть власним прикладом»: депутатка Чернівецької облради закликала облаштувати на базі ОДА пункт вакцинації

Депутатка Чернівецької облради від “ЄС” Ольга Кобевко звернулася до департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА облаштувати пункт вакцинації на базі облдержадміністрації.

Про це Кобевко заявила під час засідання сесії облради, пише molbuk.ua

Спікерка переконана, що таким чином депутати зможуть подати гарний приклад громаді.

“На жаль, немає сьогодні керівника департаменту охорони здоров’я ОДА Олега Чорного, хотіла би до нього звернутися. Що, оскільки ми всі думаємо про громаду, всі тут є представниками громади і кожен відповідаємо за виборців, було би дуже гарно, якби тут організували пункт вакцинації і на власному прикладі показали, що вакцина є безпечною, що потрібно вакцинуватися”, – сказала Кобевко.

Вона додала, що лише прийшла з чергування у лікарні, де набачилася сумних випадків, пов’язаних із ковід-хворими.

“Я зараз після чергування. І, повірте, це дуже важко дивитися, коли родичі тримають за руку вже помираючу бабусю. І нічого не можна вдіяти, тому що вона невакцинована, у важкому стані.Тому нехай департамент охорони здоров’я нехай організує такий пункт тут і ми на власному прикладі покажемо, як турбуємося про громаду, а не про власні амбіції та образи”, – закликала Ольга Кобевко.

Раніше повідомлялося, що станом на ранок 6 жовтня 11 областей України, серед яких і Чернівецька, віднесені до “помаранчевого” рівня епіднебезпеки.

Буковина має перевищення ковід-показників за кількома критеріями.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.