Новини

Чоловік подав до суду на дружину, бо перечепився через її взуття

Житель Клівленда, США, подав до суду на свою кохану після того, як перечепився через її взуття і впав зі сходів.

Про це пише Newsweek.

Згідно з судовими документами, чоловік наступив лівою ногою на пару взуття, залишену дружиною нагорі сходів у підвал, втратив рівновагу, спіткнувся правою ногою об сходинку і звалився вниз.

Він зламав кілька кісток, переніс три операції, місяці фізіотерапії та змушений був витратити на лікування близько 80 000 доларів.

Потерпілий стверджував, що не побачив взуття, оскільки відносив на прохання дружини велику коробку. Жінка своєю чергою говорила, що часто залишає своє взуття в тому місці й навіть не думала, що їй слід попередити про це чоловіка. Крім того, вона не була впевнена, що він спіткнувся саме об її взуття. При цьому, за словами дружини, вона вважає себе винною.

Колегія суддів постановила, що взуття стояло відкрито, тому його міг би помітити будь-хто, якби подивився під ноги. У підсумку чоловікові відмовили в судовому розгляді.

Зазначається, що пара знайома упродовж десятиліть, почала зустрічатися у 2015 році й побралися у 2017-му. Вони одружилися у травні 2019 року і досі залишаються у шлюбі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.