Новини

Камінська прокоментувала стосунки зі Сміюхою і повернення до колишнього чоловіка

Співачка Слава Камінська, яка зовсім недавно отримала негласний титул головного абьюзера українського шоу-бізнесу, дала інтерв’ю, в якому розповіла про свої нинішні творчі справи, стосунки з екс-колегою Вікторією Смеюхою, і про те, чи планує вона повертатися до колишнього чоловіка.

Слава стверджує, що сольна кар’єра без продюсера трохи складніше, ніж тоді, коли є людина, яка опікується всіма технічними моментами. Тим не менш, це дозволяє їй розкритися і творити для себе, а не приймати умови, які їй не підходять.

“Я завжди всім незадоволена, це мій нормальний стан (сміється, – ред). Я, звичайно, дивлюся, начебто непогано. І пісеньки-то заходять. Але ось хочеться, щоб все більше і більше. Я теплично виросла, купа якихось процесів проходили повз мене, і я не розуміла як і що. А тепер у прискореному режимі доводиться це все якось самій освоювати”, – сказала Слава Камінська, яка віднедавна працює без продюсера.

Артистка розповіла, що після розпаду групи “НеАнгели” зі своєю екс-колегою намагається не бачиться. Тим більше, розійшлися вони зі скандалом.

“Я привітаюся, тому що я вихована дівчинка. А, взагалі, я прошу, щоб ми не перетиналися ніде, тому що я не хочу”, – заявила Камінська.

Якщо говорити про особисте життя співачки, то вона вже три роки як розлучилася з Едгаром Камінським, відомим в Україні пластичним хірургом. Незважаючи на це, зараз вони досить тісно спілкуються, що породжує різні чутки як серед фанатів артистки, так і серед її друзів.

Камінська каже, що зараз вони з Едгаром у дружніх стосунках, спільно виховують дітей. Артистка зізналася, що навіть присвятила колишньому чоловікові одну зі своїх пісень. Йдеться про пісню “Ім’я твоє”.

“Насамперед, коли пісня Тільки з’явилася, я йому скинула і кажу: “Татко, це вам”. Для мене дуже дивно, коли люди лаються, маючи дітей. Зараз дивно, коли ми розлучалися, було нормально. Без Едгара не було б моїх дітей. У якийсь момент нам просто вистачило мудрості знайти спільну мову”, – заявила Слава.

Камінська додала, що про возз’єднання не думали, бо, можливо, “ще не нагулялися”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.