Новини

iPad mini 6 – майже ідеальний планшет*

Новий iPad mini показали минулого тижня, проте в мережі вже можна знайти докладні огляди. Щоб не було плутанини в поколіннях і моделях, пристрій називають просто iPad mini 6. Багато професійних оглядовців зійшлися на думці, що Apple випустили практично ідеальний гаджет для ігор, навчання і самостійного освіти. Для цього є кілька причин – потужний процесор моделі A15 Bionic, свіжий дизайн, дактилоскопічний датчик і ще багато інших нововведень.

Ось лише деякі витяги з оглядів:

CNN. Невеликий екран – це плюс пристрою, адже з ним можна відкласти справи і почитати книги, пограти в ігри і просто відпочити. До речі, краще відразу подбати про збереження планшета і наклеїти захисне скло ipad mini 6, щоб дисплей знаходився в цілковитій безпеці. Якщо потрібно буде відредагувати невеликий документ, пристрій в цьому допоможе. Хоча і не друкувати на iPad mini не можливо, від цього пристрій не став гіршим.

MacStories. Планшет оснастили досконалою 12-мегапіксельною сенсорною фронтальною камерою, яка підтримує технології True Depth Sensor та інші інновації. Щоб завжди залишатися в центрі уваги під час дзвінків FaceTime, інженери придумали функцію CenterStage. Розумний автофокус від Apple відпрацьовує на всі 200%.

Mydrivers. Незважаючи на всі переваги iPad Pro 12,9 “і iPad Air, новинка в особі iPad mini викликає найбільше емоцій. Новий пристрій найкраще підходить для читання улюблених книг, серфінгу в інтернеті, а також перегляду відеоконтенту.

Gizmodo. Потрібно трохи часу, щоб звикнути до елементів управління гучністю. Сенсор відбитка пальця розміщений дуже вдало, проте хотілося було Face ID, як у iPad Pro. Але в цілому планшет дуже вдалий.

CNBC. Однозначне нововведення – це датчик Touch ID, акуратно вмонтований в кнопку. Функція спрацьовує точно і швидко, за деякими винятками. В іншому серія mini дуже сильно змінилася і стала більш привабливою, тому радимо купити такий гаджет для дому.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.