Новини

Продан по телефону нахамив журналістці, вона поскаржиться в комісію з депутатської етики

У Чернівцях журналістка “Суспільного” Христина Тимофійчук звернеться із скаргою на депутата міськради Василя Продана до комісії з питань депутатської етики міськради. Вона заявила, що обранець у спілкуванні з нею говорив на підвищених тонах, чим порушував депутатську етику

Про це Христина написала на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

“Зателефонувала сьогодні депутату Василю Продану, аби взяти коментар з приводу того, що він в міськраді штовхнув і облаяв іншого депутата Олексія Просяного. Замість коментаря про це, Продан перевів тему на двірників (йдеться про їхню акцію, що триває другий день). Сказав, що у місті відбуваються такі важливі події, а нас, як телеканал, цікавлять стосунки між депутатами. Говорив це на підвищених тонах, кричав у слухавку зі словами, чи є в мене совість питати про депутата”, – повідомила Тимофійчук.

“Попри те, що я, як журналістка, попросила не кричати, Василь Продан не припинив, а опісля кинув слухавку. Вважаю, що таке спілкування з журналістами є неприпустимим і порушує депутатську етику. З цього приводу напишу заяву в комісію з питань депутатської етики. Запис розмови також надішлю”, – додала журналістка.

Раніше повідомлялося, що екс-секретар Чернівецької міськради з кулаками і лайкою накинувся на “слугу народу” Олексія Просяного.

Просяний у коментарі кореспонденту molbuk.ua припустив, що це сталося через те, що Продану “не подобається робота голови земельної комісії”.

“Мабуть, не “рухається” якесь його питання, не “йде”, – сказав депутат “Слуги народу”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.