Новини

У житті цих знаків Зодіаку в жовтні 2021 почнеться “біла смуга”

Гороскоп на жовтень 2021 обіцяє трьом знакам Зодіаку багато удачі і везіння в епіцентрі осені. Астрологи розповіли, хто ці щасливчики і як їм домогтися висот – в кар’єрі, бізнесі, любові, стосунках.

Про це пише Astrorok.

Овен

Вам вдасться відпочити від матеріальних проблем – вони в жовтні вирішаться швидше звичайного. Астрологи радять менше думати про гроші і роботу, а більше – про особисте життя. Стосунки в родині налагодяться, а якщо ви в пошуку другої половинки – вам усміхнеться удача.

Діва

У жовтні представників знака чекає кар’єрне зростання і подолання перешкод. Якщо ви підійдете до цих питань прагматично, обдумано і раціонально, вас чекає великий успіх. Енергія буде переповнювати вас. А ось в особистому житті можуть бути ревнощі, конфлікти і розбирання..

Терези

Жовтень 2021 року стане для Терезів місяцем яскравих звершень і несподіваних пропозицій. Не відмовляйтеся від нових можливостей, інакше будете довго топтатися на місці. Вам належить часто кудись їздити, спілкуватися з новими людьми і зав’язувати контакти.

Риби

Астрологи кажуть, що Риби стрімко піднімуться по кар’єрних сходах, зміцнять фінансове становище. Але не забувайте приділити час другій половинці, Дітям, батькам – ваша сім’я вас потребує. Тим, хто поки ще не зустрів справжнє кохання, випаде шанс цікавого знайомства.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.